VROUWEN

MANNEN

JEUGD U18

JEUGD U16

JEUGD U14

JEUGD ONDER 12

NORTH SEA BEACH RUGBY - INTERNATIONALE 
EN NATIONALE BEACHRUGBY TEAMS MANNEN, VROUWEN EN JEUGD

Internationale en nationale teams mannen, vrouwen en jeugd, leeftijdscategorie U18, U16 en U14, kunnen BeachRugby (Beach Fives Rugby) spelen op het North Sea Beach Rugby toernooi. Spelregels, afmetingen speelveld, etc. is voor iedere categorie gelijk. Een team dat zich inschrijft bestaat uit maximaal 12 spelers en 3 begeleiders. Onze ervaring is dat een team met minimaal 10 spelers het beste is om het maximale te halen uit het tweedaags toernooi. Zo kun je tijdens de intensieve wedstrijden bijvoorbeeld continu wisselen.

BeachRugby wordt gespeeld volgens de regels Beach Fives Rugby van de EBRA en IRB onder begeleiding van bekwame nationale en internationale scheidsrechters. Het is belangrijk om de spelregels goed door te nemen.

BEACHRUGBY TOERNOOI U12 JAAR

Naast het toernooi van North Sea Beach Rugby faciliteren wij ook het Den Haag BeachRugby Toernooi voor onder 12 jaar. Dit toernooi wordt georganiseerd door de GTBM van de Haagsche Rugby Club. De organisatie wordt gedaan door Boudewijn Hoogenraad, Jade Beijer en Patricia. Voor inschrijving en info stuur een mail naar rugby@northseabeachrugby.com. Wij brengen jullie dan in contact met de organisatie. van het jeugdtoernooi.

NORTH SEA BEACH RUGBY: DE UITGELEZEN KANS OM DE VROUWEN AAN HET WERK TE ZIEN

Wanneer mensen denken aan rugby, wordt er vrijwel meteen gedacht aan forsgebouwde mannen. Maar voor de mensen die echt iets weten van deze sport, is rugby een synoniem voor team building, samenwerking, lichamelijk en geestelijk welzijn, respect en plezier! Rugby is een prachtige, intense sport die beoefend kan worden door mensen van elke lengte, gewicht, leeftijd en… geslacht! Rugby voor vrouwen is groeiende. Niet alleen in Nederland. Er worden inmiddels in meer dan 80 landen wereldwijd competities gespeeld. Op internationaal niveau doet Dutch Sevens Ladies Rugby het zeer goed en speelt wedstrijden tegen aansprekende rugbylanden zoals Nieuw-Zeeland, Australië en Engeland. North Sea Beach Rugby: de uitgelezen kans om de vrouwen aan het werk te zien!

BEACHRUGBY IS NATUURLIJK NIET ALLEEN TOPSPORT - OOK BREEDTESPORT IS BELANGRIJK

Breedtesport wordt door alle lagen van de bevolking beoefend en heeft vaak als doel mensen (weer) in beweging te krijgen. En niet alleen bewegen is belangrijk, maar ook het plezier om samen met anderen bezig te zijn. Breedtesport is elke vorm van sport en spel die niet tot topsport wordt gerekend. Breedtesport is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen en richt zich vaak met succes op kinderen en jongeren. North Sea Beach Rugby zal zich onder andere gaan bezig houden met het enthousiast maken van scholen voor rugby en BeachRugby binnen de gemeente Den Haag. Want rugby is goed voor de sociale contacten, het leren samen te werken, de teamgeest en het onderlinge respect.

 

>> VOLLEDIG PROGRAMMA -  KLIK HIER

ZATERDAG 15 juni

vanaf 09:00 uur
Jeugdteams Beach Rugby onder 12 jaar 
Verzamelen bij Beach Stadium Paviljoen en evt. aanmelden.

10:00 uur
Jeugdteams Beach Rugby onder 12 jaar
Start van de wedstrijden

vanaf 10:00 uur
Seniorenteams Beach 5s Rugby (mannen en vrouwen)
Verzamelen bij het Beach Stadium Paviljoen en aanmelden.

11:00 uur
Seniorenteams Beach 5s Rugby (mannen en vrouwen)
Start van de wedstrijden.

±16:00 uur
Jeugdteams Beach Rugby onder 12 jaar
Einde van de wedstrijden en prijsuitreiking

±18:00 uur
Seniorenteams Beach 5s Rugby (mannen en vrouwen)

Einde van alle wedstrijden van de zaterdag.

18:00 uur
Na een dag volop rugbywedstrijden relaxen. Aanvang eten (indien gewenst) en aansluitend feest.

ZONDAG 16 juni

vanaf 10:00 uur
Jeugdteams Beach 5s Rugby U14, U16 en U18
Verzamelen bij Beach Stadium Paviljoen en aanmelden.

10.30 uur
Seniorenteams Beach 5s Rugby (mannen en vrouwen)

Verzamelen bij het Beach Stadium Paviljoen.

Vanaf 11.00 uur
Aanvang wedstrijden met uiteindelijk de finale wedstrijden.

±18:00 uur
Uitreiking van de prijzen.