EBRA BEACH RUGBY SERIES

EBRA - European Beach Rugby Association

North Sea Beach Rugby is naast Rugby Nederland ook officieel lid van de EBRA - EUROPEAN BEACH RUGBY ASSCOCIATION. De EBRA is de internationale overkoepelende organisatie voor Beach Fives Rugby en organiseert onder andere het spectaculaire Europese Beach Fives Rugby circuit.

European Beach Rugby Circuit

De beste Beachrugby teams spelen wedstrijden in het European Beach Rugby Circuit. EBRA toernooien vinden plaats in Portugal (Figueira)Italië (Lignano), Franrijk (Marseille) Porto (Portugal) en natuurlijk in Nederland (Den Haag/Scheveningen) georganiseerd door North Sea Beach Rugby. Hier worden ook de Nederlandse Kampioenschappen Beachrugby gespeelt.

Tot slot wordt tijdens de Master Cup European Beach Rugby door de teams gestreden voor de titel Europees Kampioen EBRA Series. Klik hier voor de voorwaarden om deel te nemen aan de finales.

BEACHRUGBYCHANNEL.COM

Het EBRA kanaal voor Beachrugby livestreaming European Beach Rugby Series en video's van over de hele wereld.

Missie EBRA - European Beach Rugby Association

De missie van de EBRA en haar leden is om gezamenlijk het Beach Fives Rugby te promoten in Europa. De EBRA - EUROPEAN BEACH RUGBY ASSCOCIATION stimuleert de internationale samenwerking tussen haar leden en op deze wijze het Beach Fives Rugby op gecoördineerde en samenhangende wijze verder te ontwikkelen.

Het bestuur bestaat uit  Lionel Laugier (voorzitter), Kasper Bleijenberg (vice-voorzitter en organisator North Sea Beach Rugby) en Giancarlo Stocco (secretariaat).

De EBRA - European Beach Rugby Association is gevestigd in Marseille.

EBRA BEACH RUGBY SERIES 2019

 

North Sea Beach Rugby - The Hague - Netherlands

15 en 16 juni  >>  Read More

Porto Beach Rugby - Portugal

22 en 23 juni  >>  Read More

Marseille - Frankrijk

6 en 7 juli  >>  Read More

Lignano Sabbiadoro - Italië

13 en 14 juli  >>  Read More

Figueira da Foz - Portugal

FINALES 20 en 21 Juli  >> Read More