EBRA BEACH RUGBY SERIES

EBRA - European Beach Rugby Association

North Sea Beach Rugby is naast Rugby Nederland ook officieel lid van de EBRA - EUROPEAN BEACH RUGBY ASSCOCIATION. De EBRA is de internationale overkoepelende organisatie voor Beach Fives Rugby en organiseert onder andere het spectaculaire Europese Beach Fives Rugby circuit. Er vinden EBRA toernooien plaats in Engeland (Bournemouth), Portugal (Figueira), Spanje (Barcelona) ,Italie (Lignano), Franrijk (Marseille) en natuurlijk in Nederland (Den Haag/Scheveningen) georganiseerd door North Sea Beach Rugby.

De missie van de EBRA en haar leden is om gezamenlijk het Beach Fives Rugby te promoten in Europa. De EUROPEAN BEACH RUGBY ASSCOCIATION stimuleert de internationale samenwerking tussen haar leden en op deze wijze het Beach Fives Rugby op gecoördineerde en samenhangende wijze verder te ontwikkelen.

De EBRA is gevestigd in Marseille. Het bestuur bestaat uit  Lionel Laugier (voorzitter), Kasper Bleijenberg (vice-voorzitter en organisator North Sea Beach Rugby) en Giancarlo Stocco (secretariaat).

EBRA BEACH RUGBY SERIES

EBRA BEACH RUGBY SERIES 2019

British Beach Rugby - Bournemouth

8 en 9 juni (aspirant lid -  telt niet mee voor ranking)
>> Read More

North Sea Beach Rugby - The Hague - Netherlands

15 en 16 juni  >>  Read More

Porto Beach Rugby - Portugal

22 en 23 juni  >>  Read More

Barcelona - Spanje

29 en 30 juni  >>  Read More

Marseille - Frankrijk

6 en 7 juli  >>  Read More

Lignano Sabbiadoro - Italië

13 en 14 juli  >>  Read More

Figueira da Foz - Portugal

FINALES 20 en 21 Juli  >> Read More