EBRA – EUROPEAN BEACH RUGBY ASSOCIATION

EBRA - European Beach Rugby Association

North Sea Beach Rugby is naast Rugby Nederland ook officieel lid van de EBRA - EUROPEAN BEACH RUGBY ASSCOCIATION. De EBRA is de internationale overkoepelende organisatie voor Beach Fives Rugby en organiseert onder andere het spectaculaire Europese Beach Fives Rugby circuit.

European Beach Rugby Circuit

De beste Beachrugby teams spelen wedstrijden in het European Beach Rugby Circuit. EBRA toernooien vinden plaats in Portugal (Figueira)Italië (Lignano), Franrijk (Marseille) Porto (Portugal) en natuurlijk in Nederland (Den Haag/Scheveningen) georganiseerd door North Sea Beach Rugby. Hier worden ook de Nederlandse Kampioenschappen Beachrugby gespeelt.

Tot slot wordt tijdens de Master Cup European Beach Rugby door de teams gestreden voor de titel Europees Kampioen EBRA Series. Klik hier voor de voorwaarden om deel te nemen aan de finales.

BEACHRUGBYCHANNEL.COM

Het EBRA kanaal voor Beachrugby livestreaming European Beach Rugby Series en video's van over de hele wereld.

Missie EBRA - European Beach Rugby Association

De missie van de EBRA en haar leden is om gezamenlijk het Beach Fives Rugby te promoten in Europa. De EBRA - EUROPEAN BEACH RUGBY ASSCOCIATION stimuleert de internationale samenwerking tussen haar leden en op deze wijze het Beach Fives Rugby op gecoördineerde en samenhangende wijze verder te ontwikkelen.

Het bestuur bestaat uit  Lionel Laugier (voorzitter), Kasper Bleijenberg (vice-voorzitter en organisator North Sea Beach Rugby) en Giancarlo Stocco (secretariaat) en is gevestigd in Marseille.

EBRA - European Beach Rugby Association

EBRA BEACH RUGBY SERIES 2020

North Sea Beach Rugby

Den Haag - Nederland

20 and 21 June  

 

ANDERE TOERNOOIEN UIT DE SERIES

Hungary Beach Rugby - Boedapest

13 en 14 Juni

Porto Beach Rugby - Portugal

27 en 28 Juni

Alba Adriatica - Italy

04 en 05 Juli

Barcelona - Spain

11 en 14 Juli

Marseille - France

18 en 19 Juli

Lignano Sabbiadoro - Italy

Finales 25 en 26 Juli

 

Voor meer info zie beach-rugby.eu