SHRIJF NU IN VOOR  NORTH SEA BEACH RUGBY 19 EN 20 JUNI 2021

NORTH SEA BEACH RUGBY 2021 GEANNULEERD

Helaas moeten we voor 2021 het evenement North Sea Beach Rugby weer annuleren door de aanhoudende ristricies vanwege Covid-19. Het plan ( Stap voor Stap naar een normale samenleving) van de Nederlandse overheid geeft weinig perspectief tot het organiseren met betrekking tot grootschalige evenementen in Juni

Wij als organisatie zijn continu bezig geweest met het denken in oplossingen in plaats van problemen. Echter op een gegeven moment houdt het helaas op en valt de basis weg om een volwaardig evenement te organiseren in wat voor vorm dan ook. En een evenement die voldoet aan de verwachtingen en kwaliteitseisen betreffende veiligheid en te nemen maatregelen rondom vereisten Covid-19 van onder andere Rugby Nederland en landelijke en lokale overheden.

Alhoewel wij teleurgesteld zijn - net zoals jullie - kijken wij halsreikend uit naar volgend jaar om samen met jullie als deelnemers een topevenement neer te zetten.

Een evenement die past bij Den Haag als sporthoofdstad van Europa in 2022.

De mannen- en vrouwenteams spelen op zaterdag & zondag. Jeugdteams jonger dan 12 jaar (TMB U8, U10 en U12) op zaterdag 19 juni en jeugdteams ouder dan 12 jaar (U14, U16 en U18) op de zondag 20 juni. Wil je er bij zijn op zaterdag 19 juni en/of zondag 20 juni? Meld je dan nu aan.

  • Inschrijfgeld seniorenteams per team € 300,00
  • Jeugdteams per team € 75,00
  • Indien gewenst Ontbijt € 5,00 per deelnemer

Voor de avondmaaltijd wordt op dit moment gekeken naar de mogelijkheden. Meer info volgt!

Inschrijvingen moeten minimaal 4 weken voor aanvang toernooi binnen zijn. Voor alle andere vragen over North Sea Beach Rugby zie onze pagina met veelgestelde vragen.

Naast het invullen van het inschrijfformulier dient ook de opgave van de spelers via een formulier uiterlijk 2 weken voor aanvang toernooi te zijn gedaan.
KLIK HIER VOOR HET ONLINE SPELERSFORMULIER of doe dit later als alle namen bekend zijn.

KLIK OP DE ONDERSTAANDE KNOPPEN VOOR DE JUISTE CATEGORIE

 

Als binnen enkele minuten na het voltooien van de registratie geen bevestigingsmail is ontvangen, controleer eerst de spam map graag.