SHRIJF NU IN VOOR  NORTH SEA BEACH RUGBY 19 EN 20 JUNI 2021

We gaan voorlopig door met de voorbereiding en nemen 4 weken voor het evenement een definitieve beslissing van doorgang of niet. Of in welke vorm het evenement doorgaat.
En 19 en 20 juni is nog een eindje weg.

Het afgelopen jaar had het Covid-19 virus de hele wereld in zijn greep. Vaak met desastreuze gevolgen. Gezondheid en veiligheid staan voorop om een coronaproof evenement te organiseren. Als organisator van North sea Beach Rugby werken wij hierin nauw samen met Beach Stadium The Hague en de lokale overheid. In Nederland zijn er weer mogelijkheden voor buitensporten en evenementen maar is er nog geen duidelijkheid hoe nu verder. Op korte termijn hopen wij een beter beeld te hebben wat mogelijk is. Echter als organisatie blijven wij wel realistisch en willen wij geen valse beloftes maken.

Jullie kunnen je rustig inschrijven. Er is nog geen betalingsverplichting tot het moment van definitieve doorgang van het evenement. En hebben jullie nog vragen mail ons dan gerust.

Wel adviseren wij rekening met bovenstaande bij reserveringen bij o.a. accommodaties.

De mannen- en vrouwenteams spelen op zaterdag & zondag. Jeugdteams jonger dan 12 jaar (TMB U8, U10 en U12) op zaterdag 19 juni en jeugdteams ouder dan 12 jaar (U14, U16 en U18) op de zondag 20 juni. Wil je er bij zijn op zaterdag 19 juni en/of zondag 20 juni? Meld je dan nu aan.

  • Inschrijfgeld seniorenteams per team € 300,00
  • Jeugdteams per team € 75,00
  • Indien gewenst Ontbijt € 5,00 per deelnemer

Voor de avondmaaltijd wordt op dit moment gekeken naar de mogelijkheden. Meer info volgt!

Inschrijvingen moeten minimaal 4 weken voor aanvang toernooi binnen zijn. Voor alle andere vragen over North Sea Beach Rugby zie onze pagina met veelgestelde vragen.

Naast het invullen van het inschrijfformulier dient ook de opgave van de spelers via een formulier uiterlijk 2 weken voor aanvang toernooi te zijn gedaan.
KLIK HIER VOOR HET ONLINE SPELERSFORMULIER of doe dit later als alle namen bekend zijn.

KLIK OP DE ONDERSTAANDE KNOPPEN VOOR DE JUISTE CATEGORIE

 

Als binnen enkele minuten na het voltooien van de registratie geen bevestigingsmail is ontvangen, controleer eerst de spam map graag.