BEZOEKERS INFO

NORTH SEA BEACH RUGBY - 15 & 16 JUNI 2019

Het toernooi is tijdens de wedstrijden

GRATIS voor toeschouwers.

Welkom in The Hague Beach Stadium Den Haag/Scheveningen. De thuisbasis voor the fastest game of rugby in the world, Beach Fives Rugby. Het makkelijk te bereiken Beach Stadium is een uniek stadion in Europa met 2.000 zitplaatsen. En zoals het hoort bij een uniek stadion zijn alle faciliteiten voor een weekend met toprugby aanwezig. Drank, voedsel (van eenvoudige snacks tot rijk gevulde broodjes)… alles is ruimschoots verkrijgbaar. Het betalen gaat via munten die verkrijgbaar zijn op diverse uitgiftepunten Er kan worden betaald met contant geld, pin, visa en mastercard.

North Sea Beach Rugby is trots op de sportieve sfeer waar iedereen van jong tot oud geniet van de spannende en spectaculaire wedstrijden. De aanvang van de rugby wedstrijden voor de allerjongste jeugd (6 tot en met 12 jaar) is op zaterdag 15 juni vanaf 10:00 uur en voor de senioren vanaf 11:00 uur. Zondag 16 juni begint alles vanaf 11:00 (12 tot en met 18 jaar en senioren).

En mocht u nog iets willen weten over bijvoorbeeld de spelregels, onze mensen helpen u graag tijdens het evenement.

Heeft u vragen bezoek dan Frequently Asked Questions and Answers of stuur een mail naar rugby@northseabeachrugby.com of kijk op facebook voor het laatste nieuws.

North Sea Beach Rugby – een weekend om niet te vergeten.

 

BEZOEKERS INFO