NORTH SEA BEACH RUGBY DEN HAAG NEDERLAND

NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP BEACH RUGBY EN ONDERDEEL EUROPEAN BEACH FIVES RUGBY SERIES

EEN IJZERSTERK BEACH FIVES RUGBY EVENEMENT OP HET STRAND VAN SCHEVENINGEN VOOR MANNEN-, VROUWEN- EN JEUGDTEAMS U8 TOT EN MET U18. 

North Sea Beach Rugby is een meerdaags nationaal en internationaal beach rugby evenement gehouden in Den Haag in het unieke The Hague Beach Stadium op het strand van Scheveningen. Het Beach Rugby toernooi in Den Haag heeft (inter)nationale status door de erkenning van de EBRA (European Beach Rugby Association) en Rugby Nederland . North Sea Beach Rugby is officieel onderdeel van het European Beach Fives Rugby circuit. En heeft natuurlijk het Nederlandse Kampioenschap Beach Rugby.

BEACH FIVES RUGBY WORDT GEKENMERKT DOOR SNELHEID EN KRACHT EN IS SPANNEND OM TE ZIEN

Rugby wordt beoefend in vele vormen. Het bekendst zijn natuurlijk de wedstrijden in het Six Nations toernooi met grote namen uit Frankrijk, Engeland, Schotland en Ierland. Wereldwijd is rugby één van 's werelds grootste sporten en is Beach Fives Rugby een nieuwe component in de rugby-kalender. In plaats van 15 of 7 spelers in het veld zijn er bij Beach Fives Rugby 5 mannen of vrouwen aan het werk. Beach Rugby met vijf spelers (Beach Fives Rugby) is een duidelijk en eenvoudig te begrijpen contact sport. De officiële spelregels bij North Sea Beach Rugby zijn duidelijk en speciaal gemaakt om alles te laten draaien om snelheid en opwinding.

Beach Fives Rugby - De enige originele vorm van Beach Rugby erkend door World Rugby en Rugby Europe.

North Sea Beach Rugby is lid van de EBRA (European Beach Rugby Association) en Rugby Nederland en het toernooi staat op de nationale en internationale kalender. Door het advies en ondersteuning van meerdere sportorganisaties zoals Den Haag Topsport, Rugby Academy Zuid-West, EBRA (European Beach Rugby Association) en Rugby Nederland, is het evenement succesvol.

North Sea Beach Rugby is dé officiële aanbieder van Beach Fives Rugby in Nederland.

North Sea Beach Rugby is lid van

Powered by