NORTH SEA BEACH RUGBY DEN HAAG NEDERLAND

OFFICIEEL NK BEACH FIVES RUGBY EN ONDERDEEL EUROPEAN BEACH FIVES RUGBY SERIES

EEN IJZERSTERK BEACH FIVES RUGBY EVENEMENT OP HET STRAND VAN SCHEVENINGEN 

North Sea Beach Rugby is een meerdaags nationaal en internationaal beach rugby evenement gehouden in Den Haag in het unieke The Hague Beach Stadium op het strand van Scheveningen. Het Beach Rugby toernooi in Den Haag heeft (inter)nationale status door de erkenning van de EBRA (European Beach Rugby Association) en Rugby Nederland . North Sea Beach Rugby is officieel onderdeel van het European Beach Fives Rugby circuit. En heeft natuurlijk het officiële  Nederlandse Kampioenschap Beach Fives Rugby.

BEACH FIVES RUGBY WORDT GEKENMERKT DOOR SNELHEID EN KRACHT EN IS SPANNEND OM TE ZIEN

Rugby wordt beoefend in vele vormen. Het bekendst zijn natuurlijk de wedstrijden in het Six Nations toernooi met grote namen uit Frankrijk, Engeland, Schotland en Ierland. Wereldwijd is rugby één van 's werelds grootste sporten en is BeachFives Rugby een nieuwe component in de rugby-kalender. In plaats van 15 of 7 spelers in het veld zijn er bij Beach Fives Rugby 5 mannen of vrouwen aan het werk. Beach Rugby met vijf spelers (Beach Fives Rugby) is een duidelijk en eenvoudig te begrijpen contact sport.

Beach Fives Rugby - De enige originele vorm van Beach Rugby erkend door World Rugby en Rugby Europe.

NORTH SEA BEACH RUGBY HEEFT EEN PERMANENT PLAATS OP DE RUGY KALENDER

De belangstelling voor de sport rugby is de laatste jaren toegenomen.  Door de erkenning van de EBRA (European Beach rugby Association) en Rugby Nederland staat Beach Fives Rugby op de nationale en internationale kalender. North Sea Beach Rugby wordt steeds beter bekend in de regio van Den Haag maar ook in Nederland en daarbuiten. Mede door het advies en / of ondersteuning van meerdere sportorganisaties zoals Den Haag Topsport, Rugby Academy Zuid-West, EBRA (European Beach Rugby Association) en Rugby Nederland, is het evenement succesvol.

North Sea Beach Rugby is dé officiële aanbieder van Beach Fives Rugby 

North Sea Beach Rugby is lid van

Powered by