NORTH SEA THE HAGUE

CENTRUM DEN HAAG, DICHTBIJ HET BEACH RUGBY STADIUM EN HET STRAND VAN SCHEVENINGEN!

De kust van Den Haag heeft altijd iets extra's ten opzichte van andere Nederlandse steden. Het strand van Scheveningen met de vrije blik op de horizon, de frisse zeelucht en de stoere surfers roepen vier seizoenen lang een on-Nederlands vakantiegevoel op. En er is altijd wat leuks te doen: attracties, festivals, sportevenementen (zoals North Sea Beach Rugby). Flaneren over de mooiste boulevard van Nederland of lekker uit eten in de haven. En 's avonds bij het Beach Rugby Stadium genieten van de zonsondergang.

Of ga naar de bruisende binnenstad van Den Haag. De stad heeft meer te bieden dan het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het Vredespaleis. Boetiekjes, cafés, concert- en danspodia, galerieën, flagship stores, musea, restaurants en meer. De hofstad heeft voor ieder wat wils op het gebied van cultuur, shoppen en uitgaan.

Behalve alle bekende warenhuizen zoals de Bijenkorf en Marks & Spencer zijn er rond de koninklijke paleizen vele gezellige straten en pleinen met talloze modeboetieks en vintagezaken waar iedereen zich naar hartenlust kan uitleven. Van hip en sportief tot haute couture, voor jong en oud en in alle prijsklassen!

BEZOEK DE WEBSITE VAN DEN HAAG VOOR ALLE HIGHLIGHTS, ACTIVITEITEN, HOTELS EN DE LEUKSTE TIPS.

DISCOVER THE HAGUE BEACH RUGBY

Met dank aan Den Haag Marketing.

BEACH RUGBY FIETS DEN HAAG E

De fiets of het openbaar vervoer in Den Haag is de beste manier om de stad te leren kennen. Vanuit Scheveningen en het Beach Rugby stadium zijn er uitstekende verbindingen naar het centrum van
Den Haag van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

Voor meer informatie klik hier.