STAY NORTH SEA BEACH RUGBY

VERBLIJF TIJDENS NORTH SEA BEACH RUGBY 

Tijdens North Sea Beach Rugby, waarbij deelnemende teams van heinde en verre naar Den Haag reizen, kan er op vele manieren worden overnacht. Onderstaande mogelijkheden zijn er voor verblijf North Sea Beach Rugby. Je bent natuurlijk vrij om zelf ook te zoeken naar een andere locatie.

Wees wel op tijd met reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

TENTENKAMP

Onder voorbehoud. North Sea Beach Rugby is bezig met te kijken naar eventuele andere opties. Dit betreft zowel het type tent als de lokatie.

North Sea Beach Rugby heeft op het terrein van de Haagsche Rugby Club een eigen kampeerlocatie georganiseerd. Tijdens het verblijf is het clubhuis van de Haagsche Rugby Club geopend en kan er gebruik worden gemaakt van de daar aanwezige faciliteiten zoals kleedkamers, toiletten en douches. Verder kunnen wij zorgen wij voor vervoer naar The Hague Beach Stadium zodat je de auto, indien gewenst,  kan laten staan. Contact ons voor meer info hierover.

Op het terrein staan tenten van 5 bij 5 meter (geschikt voor maximaal 12 personen) en tenten van 10 bij 5 meter (geschikt voor maximaal 24 personen). Alle tenten zijn al opgezet dus je hoeft alleen maar je slaapspullen mee te nemen.

De prijs voor een kleine tent kost gedurende het evenement € 350,00 en voor een grote tent is de prijs € 450,00.

Locatie tentenkamp:
Haagsche Rugby Club
Theo Mann Bouwmeesterlaan 800
2597 HM Den Haag
Nederland

NOVOTEL WORLD FORUM

Met onze sponsor hotel Novotel World Forum hebben wij zeer scherpe prijsafspraken. Het 4-sterren hotel ligt niet ver van The Hague Beach Stadium en heeft ruime luxe kamers.

Locatie Novotel:
Johan de wittlaan 42-44
2517 JR Den Haag
Nederland

INFO

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Novotel of de kampeerlocatie bij de Haagsche Rugby Club mail naar rugby@northseabeachrugby.com of bel ons op nummer +31 (0)852102072.

Natuurlijk kun je ook zelf een hotel, jeugdherberg vinden via de bekende zoekmachines zoals booking.com en budgetplaces.com.

STAY NORTH SEA BEACH RUGBY